Minusta

Olen Vilhelmiina, opiskelen animaatiota ja rakastan tarinoita kaikissa muodoissaan.

Julkaisen syksyn 2017 ajan joka maanantai ja torstai yhden uuden postauksen. Olet mitä lämpimimmin tervetullut blogini pariin seuraamaan syksyn kulkua.

Kirjoitan lähinnä anime-elokuvista ja jonkin verran mangoista. Kirjoitan analyysejä yksittäisistä teoksista, sekä tekstejä laajemmin animaatioiden ympärillä pyörivistä aiheista.
Haluan oppia ymmärtämään elokuvaa ja tarinoita yhä paremmin, ja siksi päätin ottaa selvää minua kiinnostavista teemoista ja jakaa sitten tutkimustulokset kanssanne. Aion kirjoittaa muun muassa siitä, mikä tekee Ghiblistä niin erityisen, miksi Muumien Mörkö on tärkeä hahmo, ja tehdä pari animaatioaiheista haastetta.

Olen ihmisenä ennemmin kirjoittaja, kuin piirtäjä. Niinpä tässä opiskellessani animaatiota, päätin ryhtyä niistä kirjoittamaan tänne blogiin (sen sijaan, että harjoittelisin animoimista piirtämällä, mikä voisi jollekulle muulle tulla aiemmin mieleen). Minun luonnosvihkonikin on ihan täynnä kirjoitettuja asioita. En ikinä jaksa piirtää. En edes kuvituskuvia, vaikka tiedän, että sillä tavalla asiat muistaisi paremmin.

Joten kirjoittamisen lisäksi päätin, että nyt harjoittelisin myös piirtämistä. Päätin kuvittaa jokaisen postauksen itse.
Opiskellessa ollaan ammattilaisuuden ja faniuden rajamailla, yritän luovia sieltä parhaimpien ajatusten kera molemmista puolista.

Terveisin,
Vilhelmiina
kaarnanuori@gmail.com